- مالکیت فروشنده : با ملاحظه اصل سند مالکیت بررسی کنید آیا فروشنده مالک ملک است و یا از طرف مالک اختیار و وکالتنامه معتبر داشته باشد .
- تطبیق مشخصات : مشخصات و حدود اربعه ملک در عالم واقع با آنچه در سند آمده یکی باشد و مشخصات فروشنده در سند ذکر شده باشد .
- کد رهگیری : هیچ ملکی را بدون اخذ کد رهگیری معامله نکنید چون ممکن است قبلا از شما فروشنده با فرد دیگری معامله کرده باشد در اینصورت معامله اول صحیح و معاملات بعدی باطل است. مگر اینکه مطمئن شوید بدون کد رهگیری مشکلی برای شما ایجاد نمی شود آنهم در نقاطی که الزامی نشده . والا باید اقدام به در دعوای فروش مال غیر و کلاهبرداری نمایید .
- امکان انتقال : حتما توجه داشته باشید ملک از جهت قانونی قابلیت انقال را به نام شما داشته باشد چون ممکن است به واسطه در رهن بانک بودن با توقیف و یا بازداشت به دستور دادگاه یا تخلفات ساختمانی امکان انتقال آن به زودی مهیا نباشد و درسر ساز شود .
- وکالتنامه : خرید و فروش وکالتی به واسطه مشکلات احتمالی توصیه نمی شود اما اگر ملکی را با وکالتنامه می خرید دقت کنید وکالتنامه کاری نباشد چون حق فروش ندارد بلکه باید اجازه فروش و دریافت ثمن معامله در وکالتنامه از سوی موکل داده شده و ضمنا مدت وکالتنامه معتبر باشد .
- شرط فسخ : هنگام تنظیم قرارداد موارد احتمالی را که ممکن است امکان انتقال نباشد را به صورت خیار فسخ برای خود شرط کنید و برای آن می توانید خسارت نیز تعیین نمایید . مثلا اگر بعداز معامله مشخص شد ملک متعلق به غیر و شخص ثالثی است ضمن فسخ قرارداد از فرشنده خسارت دریافت کنید.اما بسیاری از افراد کلیه خیارات قانونی را در قرارداد ساقط می کنند که با این شرط حق هر گونه فسخی را از خود سلب می نمایند و یا نهایتا قرارداد فسخ می شود ولی خسارت نمی توانند دریافت کنند .
توصیه هایی قبل از خرید ملک قولنامه ای
توصیه هایی که قبل از خرید ملک قولنامه ای نباید فراموش کنیم عبارتند از :
- اول باید از درست بودن مورد معامله آگاهی کامل پیدا کنید بعد برای خرید قول و قرار خود را مکتوب کنید و آنرا امضا کنید .
- باید ملک مورد معامله در بانک یا جای دیگری رهن نباشد و از این موضوع اطمینان حاصل کنید .
- اگر وکیلی از طرف مالک ، وکالت برای امضا قولنامه داشت ، باید اطمینان پیدا کنید که وکالت نامه وی برای فروش ملک دارای اعتبار باشد .
- اگر می خواهید ملک مشاعی که به ارث رسیده را خریداری کنید ، حتما در هنگام تنظیم قرارداد قولنامه امضای تمای وراث را داشته باشید و اگر یکی از آنها یا شخص دیگری نماینده آنها است وکالت نامه داشته باشد وکالت نامه وی را بررسی کنید .
- مطمئن شوید که فروشنده برای انجام معامله هیچ گونه منع قانونی نداشته باشد .
- در هنگام معامله با افراد مسن و پیر از صحت سلامت روانی آنها اطمینان پیدا کنید .
- قبل از اینکه بطور رسمی و کامل مورد معامله بنام شما زده شود از پرداخت کل مبلغ توافقی معامله بپرهیزید .
- هنگامی که میخواهید ملکی را معامله کنید ، یقین پیدا کنید که آن ملک مستاجر نداشته باشد و در صورت داشتن مستاجر با آن هماهنگ کنید که آیا مستاجر از معامله اطلاع دارد یا خیر و آیا حق و حقوق خود را از مالک قبلی دریافت داشته است . شرط تخلیه بودن یا تخلیه شدن ملک را با مالک در قولنامه ذکر کنید .
- اگر مبلغی را به مالک پرداخت می کنید آن را مستند و مکتوب کنید و در صورت پرداخت کردن از طریق چک تمامی مشخصات همراه با مبلغ در آن قید شود .
- زمان و مکان تحویل مورد معامله را حتما در قولنامه ذکر کنید .
- اگر می خواهید ملک قولنامه ای را خریداری کنید مطمئن شوید که از نظر اداره ثبت ملک مورد معامله مشکلی نداشته باشد .
نکات مهمی که در خرید ملک باید مد نظر داشت
در مورد املاکی که با وکالت فروخته می شوند :اگر در خرید ملکی ، شخصی به وکالت از مالک قصد انجام معامله داشته باشد ، باید نکات ذیل را مدنظر داشته باشید .
الف) ملاحظه اصل سند مالکیت
ب) استعلام از دفترخانه تنظیم کننده سند وکالت در مورداحتمال عزل وکیل مرقوم . در مورد وکالت های بلاعزل باید بدانید که تا زمانی که وکیل یا موکل زنده باشند و یا وکالت نامه باطل نشده باشد ، وکالت به قوت خود باقیست . در این خصوص حتما از زنده بودن موکل اطمینان حاصل کنید .
ج ) توجه به حدود وکالت که در سند وکالت قید شده است .
د) یکی دیگر از نکاتی که در مورد وکالت قابل توجه است ، اینست که وکالت قابل تفویض به دیگری است . اگر در سند وکالت اختیار تفویض وجود داشته باشد ، یعنی وکیل می تواند با سندی به نام سند تفویض وکالت ، وکالت را به شخص دیگری واگذار کند . اگر با سند تفویضی برخورد کردید ، از اولین تا آخرین وکیل بررسی کنید تا به سند اصلی وکالت و سند مالکیت منتهی گردد . پس در این مورد دو نکته حائز اهمیت است : اول اینکه در سند وکالت اولیه حق تفویض قید شده باشد . ثانیا اگر یکی از وکلا فوت شده باشد ، اقدام وکیل بعدی مشکل خواهد داشت .
خرید اراضی اشخاص حقوقی و دستگاه های دولتی :
مانند اراضی وزارتخانه ها ، موسسات و شرکت های دولتی نیازمند تشریفات خاصی هستند و مجوزات خاصی را نیاز دارند . بنابراین قبل از انجام این معاملات لازم است اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید .
- برای معامله زمین های اراضی نیروهای مسلح مجوز ستاد کل نیروهای مسلح لازم است . قبل از خرید از وجود مجوزهای مربوطه اطمینان حاصل کنید و کپی آنها را گرفته و در سابقه ضبط کنید .
- اراضی مصادره که توسط دادگاه به نفع دستگاه های دولتی مصادره می شوند ، ممکن است در آینده با ادعای مالک سابق مواجه شوند . در هنگام خرید این نوع اموال دقت لازم را داشته باشید و مشکلات احتمالی را هنگام طرح مجوز معامله به هیأت مدیره شرکت یا موسسه گوشزد کنید و با آگاهی از مسائل احتمالی قرارداد ببندید .
- هنگام خرید اراضی واگذار شده ادارات کشاورزی ، توجه کنید که این اراضی باید دارای سند رسمی باشند . در صورتی که انتقال به نیابت از مالک اولیه توسط هیأت هفت نفره و… صورت گرفته باشد و امضای مالک در سند انتقال نباشد ، باید از توافق قطعی مالک استعلام بگیرید .
- اگر قصد خرید زمین کشاورزی دارید ، باید از ادارات ادارات کشاروزی، جنگلها و مراتع کشور و… برای انتقال ملک استعلام گرفته و پس از آن قرارداد ببندید و کاربری ملک به طور دقیق احراز گردد . لازم است بدانید که تغییر کاربری این اراضی تابع قانون اصلاح تغییر کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب ۱۳۸۶ می باشد .
- اگر طرف معامله تان شهرداری است ، باید از شورای اسلامی شهر مجوز بگیرید . در خصوص کاربری نیز توجه به رأی کمیسیون ماده ۵ قانون شورای عالی شهر سازی و معماری لازم است . در این موارد حتماً سند مالکیت رسمی شهرداری ملاحظه و سپس به عقد قرارداد اقدام شود . زیرا احتمال بسیار دارد که املاک واگذار شده بوسیله شهرداریها فاقد سند مالکیت و دارای معارض و حتی فاقد پایان کار و … باشد.
- در مورد خرید تراکم از شهرداریها لازم است بدانید که میزان تراکم مورد خریداری مبتنی بر پروانه ساختمانی معتبر صادره از شهرداری و با رعایت طرح تفضیلی و کاربری ملک باشد و احداث بنا در مدتی که پروانه ساختمان اعتبار دارد شروع شود .
- در مورد اراضی که مالکیت آنها با توجه به مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ صادر شده ، رعایت مفاد ۵ لازم و ضروری است . زیرا در مواردی اسناد مذکور بوسیله مراجع قضایی به دلیل ادعاهای مطروحه از سوی معارضین ابطال گردیده است.
اراضی با مساحت بالا :
در مورد اراضی که مساحت بیش از ۱۰۰۰ مترمربع دارند، لازم است زمین را جانمائی کرده و با سند مالکیت تطبیق دهید .
املاک در محدوده قانونی شهر :
در مورد املاک و اراضی که در محدوده و حریم قانونی شهرهای هستند ، لازم است از شهرداری استعلام بگیرید و در مورد کاربری آن هم اطمینان حاصل کنید . طرح جامع شهر در ادارات مسکن و شهرسازی و طرح تفضیلی در شهرداری همان شهر مسبوق به سابقه است و قابل استعلام می باشد .
منبع : املاک تهران
نکات قابل توجه در خرید ملک کلنگی
ابعاد زمین : توجه به ابعاد زمین جهت ساخت و ساز بسیار حائز اهمیت است . به عنوان مثال برای زمینی ۲۰۰ متری ابعاد ۱۰*۲۰ متر مناسب تر از ابعاد ۸*۲۵ متر است . ولی چرا ؟برای زمینی ۲۰۰ متری شما اجازه ساخت ۴ طبقه مسکونی روی پارکینگ یا پیلوت دارید ، به شرطی که بتوانید به تعداد واحدها پارکینگ داشته باشید . این را هم بدانید در منطقه ای همچون پاسداران شما باید به ازای هر واحد مسکونی ، پارکینگ داشته باشید . پارکینگ مزاحم قبول نمی کنند . همچنین شهرداری این منطقه خرید پارکینگ هم ندارد .
بنابراین شما در زمینی به ابعاد ۱۰*۲۰ می توانید تعداد پارکینگ بیشتری نسبت به ابعاد ۸*۲۵ تامین کنید . ابعاد ۱۰*۲۰ حدود ۴ تا ۵ پارکینگ خواهد داشت ، در حالی که ابعاد دیگری تنها ۳ پارکینگ می تواند تامین کند .
شمالی یا جنوبی بودن ملک : یکی دیگر از نکاتی که در هنگام خرید و فروش ملک کلنگی باید مد نظر داشته باشید ، شمالی (در شمال خیابان) یا جنوبی (در جنوب خیابان) بودن ملک است . به نظر شما بهتر است ملکی شمالی باشد یا جنوبی ؟
اگر ملک شمالی باشد ، شما باید در حدود ۶ درصد مساحت زمین را به عنوان نورگیر در نظر بگیرید . یعنی در زمین ۲۰۰ متری شمالی ، ۱۲ متر مربع آن به عنوان نورگیر باید باشد . پس در این زمین در هر طبقه ۱۲ متر متراژ کمتری نسبت به زمین جنوبی خواهید داشت . با توجه به این امر زمین جنوبی متراژ مفید بیشتری از زمین شمالی خواهد داشت .
منبع : املاک تهران
نکات مهم هنگام خرید خانه

خرید خانه برای اولین بار، هم میتواند دلهره آور بار باشد و هم وسوسه انگیز. این در حالی است که شما قدرت خرید خانه را در محدوده پولی که جمع کرده و یا قرار است وام بگیرید داشته باشید و یا نهایتا مجبور به اجاره نشینی مجدد باشید. ما در این یادداشت به بررسی نکاتی که قبل از خرید خانه باید رعایت شوند، پرداخته و راهنماییهای مفیدی برای زندگی آسانتر در این باره ارائه کردهایم .
ملاحظات قبل از خرید
اولین قدمی که برای خرید خانه باید بردارید این است که اهداف بلند مدتتان برای خرید خانه چیست؟ و چگونه مالکیت خود را بر اساس آن برنامه، سازگار میکنید. این هدف ممکن است به دلیل مقدار زیادی پول باشد که به هدر میرود و یا میخواهید، اجاره بهایی که پرداخت میکنید را جایگزین وام مسکن کنید، در واقع این کار خیلی ملموس است. برخی هدف از صاحبخانه شدن را نشانهای از استقلال خود میبینند و از این که مالک خانه شوند لذت میبرند. کاهش اهداف برای مالک شدن، تصویر بزرگی است که شما را در مسیر درستی قرار میدهد. در اینجا پنج سوال کلیدی برای خودتان مطرح کنید.
بیشتر بخوانید: راه بی پایان خانه دار شدن با وامهای مسکن
۱. کدام نوع خانه مناسب شماست؟
در هنگام خرید ملک مسکونی چندین گزینه برای خرید وجود دارد. به طور مثال؛ یک خانه سنتی تک واحده، یک آپارتمان، یک خانه تک واحدی مدرن و یا یک ساختمان با ۲ الی ۴ واحد و یا یک مجتمع مسکونی بزرگ. هر گزینهای برای خودش معایب و مزایایی دارد. بسته به نوع مالکیتتان این گزینهها هم تغییر میکنند. بنابراین تصمیم بگیرد که کدام گزینه به شما کمک میکند تا به اهداف خود برسید. شما میتوانید قیمت خرید تمام گزینهها را بررسی کرده و با مقدار پولی که قرار است، صرف خرید خانه کنید، مقایسه کنید تا بتوانید برخی از گزینهها را به راحتی یا به اجبار حذف کنید.
۲. کدام خانه، ایدهآل شما خواهد شد؟
در هنگام خرید منزل انعطاف پذیری داشته باشید. چون احتمالا این خرید بزرگترین خرید زندگیتان باشد. در این باره لیستی را برای خود فراهم کنید. شما باید در این لیست تمام نیازهای خود را در نظر داشته باشید. در واقع لیست شما باید شامل خواستههای اولیه شما مانند محل مورد نظر، متراژ خانه، دسترسی به بازار و یا ایستگاهای حمل و نقل عمومی، به خصوص در کلان شهرها باشد. توجه به جزئیات مثل نوع مصالح ساخت، سن و نمای خانه، نوع کف پوش و حتی طرح حمام و آشپزخانه و دیگر چیزهای ریز و درشت در مرحله بعدی قرار دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین دوره برای خرید خانه چه زمانی است؟
۳. به چه مقدار میتوانید وام مسکن تهیه کنید؟
قبل از خرید مسکن، مهم است بدانید که وام دهندگان مسکن به چه میزان وام با چه شرایطی در اختیارتان قرار میدهند. شاید شما به فکر یک خانه ۲۰۰۰۰۰ میلیونی باشید، اما وامی که در اختیار شما قرار میگیرد ۱۰۰۰۰۰ میلیون تومان باشد. با این شرایط شما باید ۱۰۰۰۰۰ میلیون باقی ماند را خودتان از قبل تهیه کرده باشید. باید بهفکر پس دادن وام مسکن بهصورت ماهانه باشید، با توجه به بدهیهایی که دارید آیا میتوانید اقساط چنین وامی را پرداخت کنید؟ بدون آنکه به زحمت بیافتید و یا از دیگران قرض کنید؟ درآمد ماهانه خود را با اقساطی که قرار است، پرداخت کنید، مقایسه کنید. این کار به شما کمک میکند که بفهمید آیا تونایی صاحب خانه شدن را دارید یا نه.

۴. چه میزان میتوانید برای خرید خانه هزینه کنید؟
گاهی اوقات بانکها با گرو نگه داشتن سند منزلی که قرار است، خریداری کنید به شما با شرایط خاص وام پرداخت میکنند یا برخی بانکها به شما حواله خرید مسکن اعطا میکنند. البته این حوالهها سود زیادی دارند. برخی موسسات نیز با شرایط خاص وام در اختیار متقاضیان مسکن قرار میدهند. شما با یک پرس و جوی ساده با کسانی که از این وامها استفاده کردهاند، میتوانید پی ببرید که کدامشان به صرفهتر است و بار هزینه کمتری روی دوشتان قرار میدهد. حتی با یک سرچ ساده در اینترنت نیز میتوانید به جواب پاسخ خود برسید.
بیشتر بخوانید: عدم اعتماد مردم به سایتهای فروش املاک
۵. برای خرید خانه از چه کسانی کمک بگیرید؟
شما میتوانید با پرسش از املاکیها، خانهای را که نیاز دارید را با توجه به هزینهای که برای آن در نظر گرفتهاید، پیدا کنید. البته (توجه داشته باشید که در اینگونه موارد به سخنان یک بنگاهی بسنده نکنید، حتی میتوانید از مردم کوچه و بازار مخصوصا مغازه داران دراین باره پرسش کنید تا رنج قیمت واقعی را به دست آورید. جستجو در اینترنت هم میتواند بر معلوماتتان بیفزاید) بعد از این مرحله میتوانید خانهای را که قرار است خریداری کنید را مشاهده کنید. البته متخصصینی در این امر وجود دارند که شما با کمک گرفتن از آنها میتوانید سوالات متداولی که از بنا و یا مقدار وامی که به آن تعلق گرفته است، سوال کنید. اگر چنین افرادی را پیدا نکردید، میتوانید از صاحب خانه و اسنادی که در اختیارتان قرار میدهد، به صحت و سقم بنا پی ببرید. در این گونه مواقع حتما با اشخاصی که اطلاعاتی در مورد نحوهٔ خرید و فروش مسکن دارند مشورت بگیرید.

فرایند خرید منزل
اکنون که برای خرید منزل مصمم شدهاید، بیایید آنچه را که از فرایند خرید منزل میتوان انتظار داشت را بررسی کنیم. این درست زمانی است که از تصمیمات هیجانی و پر تنش فاصله بگیرید. حتما نیازی نیست که برای خرید خانه دست به قلم شوید و تمامی نکات را یاداشت کنید. البته این کار روشی درست برای بررسی اهداف شماست. شما میتوانید با کمک گرفتن از مغزتان به این مهم دست یابید. با توجه به مطالبی که عنوان شد، میتوان از شما انتظار داشت از مراحلی که در ادامه به آنها میپردازیم، پیروی کنید.
بیشتر بخوانید: زمان خرید خانه «گسل خرید» را چک کنید!
۱. خانهای را برای خرید پیدا کنید
اطمینان حاصل کنید که از تمام گزینههای موجود برای پیدا کردن خانه در بازار استفاده کردهاید، از جمله استفاده از نماینده املاک و مستغلات، جستجوی آنلاین و حتی رانندگی در اطراف محلههایی که قرار است از آن مکانها خانه بخرید. همچنین با دوستان و دوست دوستانتان در ارتباط باشید. شما هرگز نمیدانید کدام یک از این منابعی که عنوان شد، ممکن است خانه موردنظرتان را پیدا کنند. پس پیگیر باشید.

۲. گزینههای مختلف تامین مالی برای خرید منزلتان را در نظر بگیرید
خانه اولیها گزینههای متنوعی برای خرید منزل پیش روی خود دارند. از جمله وامهایی که دولت با شرایط خاص توسط بانکهای ذی ربط در اختیارشان قرار میدهد. البته برخی خانهها برای خودشان وام نیز دارند. توجه داشته باشید دولت کشورمان وام با سود ۹ الی ۱۱ درصدی در اختیار خانه اولیها قرار میدهد. البته ممکن است به مرور زمان میزان و شرایط وام تغییر کند. سعی کنید از آخرین طرح دولت برای خانه اولیها اطلاعات جامعی کسب کنید. در غیر اینصورت در کشورمان وام گرفتن به ضررتان تمام خواهد شد. حتی اگر باز پرداخت بلند مدت نیز داشته باشد. مهم این است که شما توانایی پرداخت اقساط ماهانه را داشته باشید.
بیشتر بخوانید: چند توصیه به کسانی که قصد خرید خانه دارند
۳. در موقع خرید پیشنهاد ارائه دهید
نماینده املاک به شما کمک میکند تا از میزان هزینهای که قرار است، برای خرید منزل انجام دهید، مطلع شوید و حتی شرایط فروشنده را نیز برای شما عنوان میکند. در چنین مواقعی شما میتوانید هزینه کمتری برای خرید منزل ارائه کنید یا فروشند می پذیرد و یا به شما جواب رد میدهد. در چنین مواردی این شما هستید که دوست دارید خانه را خریداری کنید و یا از خریدش صرفه نظر کنید. به هیچ وجه خودتان را مشتاق خرید خانه نشان ندهید. یادتان باشد فشاری که برای خرید این منزل به روی شما هست را فروشنده نیز احساس میکند. او هم میخواهد خانهاش را بفروشد هر چه گرانتر بهتر.
۴. خانه را قبل از خرید خوب بازرسی کنید
حتی اگر مشخصات خانهای را که شما قصد خرید آن را دارید کاملا بیعیب و نقص قید شده باشد. به هیچ وجه نباید شما را از بازرسی آن منصرف کند. سعی کنید خودتان به همراه یک کارشناس خبره به بازرسی خانه بپردازید، تا از هر گونه عیب نهانی و آشکار آن باخبر شوید. توجه داشته باشید هر گونه عیبی میتواند مبلغ پرداختی به فروشنده را کاهش دهد. اگر خانه دارای عیب جدی باشد، میتوانید بدون هیچ گونه ضرری این معامله را فسخ کنید. البته در این باره میتوانید با فروشند مشورت کنید. شاید با تخفیفی که به شما میدهد، ارزش خرید کردن را داشته باشد. در مواردی عیبی از خانه مشاهده میشود که ممکن است فروشنده تصمیم بگیرد، عیب را برطرف کند و بعد خانه را دراختیارتان قرار دهد و یا سر قیمت شما را راضی کند. در هنگام خرید خانه عجله نکنید، چون ممکن است به ضررتان تمام شود. معامله که جوش داده شد، دیگر نمیتوان کاری کرد.
بیشتر بخوانید: شرایط سخت خانهدار شدن در ایران
۵. دقت در پرداخت پول به فروشنده
اگر شما قادر به انجام معامله با فروشنده هستید و یا در بازرسی مشکلی جدی وجود نداشت، باید خودتان را برای کاغذ بازی اداری آماده کنید البته این کار زیاد زمان بر نیست. این در حالی است که شما دعا میکنید تا لحظه آخر در این معامله هیچ مشکلی پیش نیاید. «در هنگام پرداخت پول خانه حتما مطمئن شوید که این پول به حساب شخص فروشنده که سند خانه به نام او هست، واریز شود. اسم و پسوند مالک را خوب نگاه کنید. در برخی موارد تشابه اسمی باعث سوء استفاده میشود. اگر فروشنده بگوید من پسر و یا پدر و یا حتی وکیل صاحب خانه هستم به هیچ وجه وارد معامله نشوید. احتمال تبانی و دودره کردن وجود دارد. به یاد داشته باشید، بنگاه مذکور حتما مجوز از صنف مربوطه برای کار را داشته باشد. تاریخ و زمان گواهینامه اشتغال به کار بنگاه را مشاهده کنید که قدیمی و یا مخدوش نباشد»

نکاتی برای کسانی که صاحب خانه شدهاند
درست است که شما اسناد رسمی را امضاء کرده و با پرداخت پول، صاحب خانه شدهاید. اما برخی نکات نیز هستند که وقتی صاحب خانه شدید، باید رعایت کنید. در ادامه این مطلب به این نکات می پرازیم.
۱. صرفه جویی
وقتی وارد منزل جدید شدید، برای خود یک صندوق اضطراری تشکیل دهید. در برخی مواقع هزینههای غیر منتظره پیش میآید. مثلا ترکیدگی لولهها، نم دادن سقف و غیره… در چنین مواردی باید از قبل پول کنار گذاشته باشید، با توجه به پرداخت قسط ماهانه وام منزل.
بیشتر بخوانید: کدام محلهها بیشترین افزایش قیمت را دارند؟
۲. تعمیرات منظم را انجام دهید
خانهای را که خریداری کردهاید، هر چقدر تازه ساخت باشد، باز هم نیاز به مراقبت و تعمیرات دارد. با تعمیر و نگهداری منزل میتواند از ایجاد هزینههای زیاد در آینده در امان باشید. در پارهای از اوقات مشکلات کوچک به مرور زمان به مشکلات خیلی بزرگ تبدیل میشوند. شما با مراقبت و تعمیرات، میتوانید این مشکلات کوچک را برطرف کنید.

۳. آمار از بازار مسکن
مهم نیست خانهای که خریدهاید در چه زمانهایی چقدر ارزش دارد. مهم لحظه فروش آن است. سعی کنید اگر در آینده خانه بهتر با امکانات بهتر برای خرید پیدا کردید و وضعیت فروش منزل کنونی شما خوب بود، یک لحظه غفلت نکنید. شاید در آینده مجبور به جابه جا شدن منزل خود به خاطر شرایط شغلی و نیاز به پول باشید. شما میتوانید با این کار سرمایه خوبی را برای خود ذخیره کنید. در زندگیتان چنین فرصتهایی را از دست ندهید.
نتیجه
این مطالب مروری مختصر برای خرید خانه بود تا به شما کمک کند، مسیر و روش درستی را برای خرید خانه در پیش بگیرد. شما با خواندن این مطلب بدون آنکه خود را درگیر خرید منزل کنید، میتوانید به نکات مهمی در اینباره پی ببرید که در آینده دچار استرس و مشکل نشوید و با رضایت کامل از خریدتان لذت ببرید.
پیوستن به گفتگو